Lidt sødt til dessert

Normalt så har jeg den holdning at dessert er noget man køber hvis der er en særlig grund til det og det er da heller ikke noget jeg rører frivilligt, alt fald ikke når det kommer til at lave det. Det har jeg ganske enkelt ikke overskud til. Eller det havde jeg alt fald ikke til før i dag. Fordi det kunne jo være spændende at prøve, især nu hvor det for alvor er blevet sommer. Så er der er ikke andet for en at kaste sig ud i det.

Mand + Dessert  = ?

Nu er det ikke normalt mig som står for de søde sager, det er faktisk en meget svær manøvre hvis du spørger mig. Jeg holder meget af søde sager, og øl kan jo være sødt. Spøg til side, kage og is er mine favoritter uden tvivl, men det er kun når der sker noget jeg får det, f.eks. til fødselsdage osv. Det er ikke noget jeg selv sidder derhjemme og bikser sammen.

Det kal være slut, som jeg også skrev i introen, jeg vil gerne lære noget nyt som så mange andre og gerne vil det. I dette tilfælde skal det handle om de søde sager, som jeg uden tvivl har det svært ved. Nanvligt når det kommer til at lave dem.

Kom godt i gang

Med ovenstående på plads, er det tid til at komme videre i teksten. Jeg vil anbefale at du starter ud med at købe de rigtige ting ind, de såkaldte “basisvarer”, dvs alt det man skal bruge. Det er mel, sukker, gær, æg, mælk samt hvad du kunne tænke dig at tilføje af smag. Her kunne vanilje f.eks. være en god start. Det er billigt og kan få meget mad til at smage rigtig fint! Dog skal du passe på med mængden af det, da det hurtigt kan blive for meget de kommer i.

Udover alt det som skal bruges er der jo også redskaberne som er vigtige. Her kommer der både skåle, piskeris osv. Dog har de fleste mennesker de her redskaber i køkkenet, det er meget almindelige ting man skal bruge for at lave den perfekte kage!

Og nu vi taler om den perfekte kage, så kan du følge linket her, hvis du selv står og søger inspiration! Det er en side med flere forskellige bloggere som fortæller om og deler deres oplevelser. Der findes også et væld af gode opskrifter.

God fornøjelse!

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk